Mission

Mission

In december 2023 zijn Gerard van Amerongen en Bert de Haan naar Oeganda afgereisd om een nieuwe bijbelschool te vestigen in het gebied rond Bukobbo. Daar is een enorme opwekking uitgebroken en inmiddels zijn honderden bijbel uitgedeeld. De immense honger en dorst naar Gods woord maakt zichtbaar dat het boek Handelingen nog steeds actueel is. We zagen vele wonderen, tekenen en bekeringen en mochten honderd mensen dopen. Het komende jaar zal de bijbelschool geleid worden door een team van getrainde leraren.

In juli 2022 reisde ons voorgangsechtpaar af naar het zendingsproject in Webuye in Kenia. Daar hielden zij een eindtijdconferentie die grote impact tot stand heeft gebracht. Velen beseften hoe laat het is op Gods klok. Naast hoop werd een nieuwe liefde voor Jezus en zijn gemeente geboren, alsmede een nieuwe passie om het verlorene te bereiken. Het bovenstaande filmpje geeft u een indruk van deze reis.

Verder kijken we in hoeverre wij het evangelie in Kenia en andere landen kunnen verkondigen door middel van prediking, trainingen, conferenties en het opzetten van bijbelscholen. Wil je voor 35 euro per maand (10 maanden) een student sponsoren ga dan naar de bovenstaande website.

Filmpje Kenia
Tweede filmpje Kenia

Trainingsschool Curaçao

In juli 2021 is pastor Bert de Haan met z’n vrouw Nancy naar Curaçao gegaan voor een trainingsschool. Het was een enorm succes.

Papi en Rinnah Esprite (senior pastors New Song)
New Song Curaçao
Preken
Dopen in Caracas Bai